Socialinio tinklo „Facebook“ grupėje „Viskas apie automobilius“ pasirodė įrašas, skelbiantis galimybę įsigyti išskirtinius numerius automobiliui. Tiesa, susigundžiusiems pasiūlymu teks nemenkai papurtyti piniginę.

Įrašas soc. tinkle „Facebook“ / fiksuotas vaizdas nuotr.

TTT:333 kombinacijos valstybiniai registracijos numeriai atsieitų 1500 eurų, o VVV:666 – dar brangiau, tektų sumokėti apvalią sumą – 2000 eurų.

Prie informacijos apie kainas pridėtas dokumento vaizdas, įrodantis, jog tokie valstybiniai registracijos numeriai tikrai egzistuoja ir yra galimi įsigyti. „Primename, kad numerio ženklai TTT:333 paimti saugoti VĮ „Regitra“ […], Kauno Dainavos grupė) iki 2019 06 15. Primename, kad numerio ženklai VVV:666 paimti saugoti VĮ „Regitra […], Utenos grupė) iki 2019 07 06“, – rašoma akte.

Internautai išvydę nurodytas kainas pasipiktino: „Kosmonautas. Už ką čia tiek mokėti? Pardavėjas per daug nulių prirašė. Geriau jau su vardiniais būti išsišokėliu“, – sakė jie.

Kiti nestokojo šmaikštumo: „Ko taip pigiai? Kodėl ne 3 ar 4 tūkstančiai?“, ir taiklių pastebėjimų: „tokius numerius kiekvieną dieną sekdamas „Regitroje“ gali nusipirkti už 150 eurų“. „Už 2 tūkstančius aš mašiną nusiperku“, – rašė vienas iš komentatorių. „Pusė normalaus automobilio kainos“, – pridūrė kitas.

Diskusijoje netrūko ir kur kas patrauklesnių pasiūlymų. Štai, pavyzdžiui: „Aš galiu parduoti DOC: 666 už 100 eurų“, – sakė vienas iš komentatorių.