Užsidėti liemenėlę – tarsi važiuoti dviračiu: kartą išmokusi, tikrai neprarasi įgūdžių. Na, nebent darote tai paskubomis ir drebančiomis rankomis, kai ruošiatės į pasimatymą. Štai čia ir pakastas šuo. Pasirodo, daugelis dailiosios lyties atstovių dar nuo paauglystės šią „procedūrą“ atlieka neteisingai. Tiesiog todėl, kad niekas nepaaiškino, kaip tai reikia atlikti.

Ir tai išsiaiškino stambi apatinio trikotažo kompanija „ThirdLove“. Ji atliko tyrimą, kurio metu pirkėjų buvo prašoma tiksliai nupasakoti, kaip jos užsideda liemenėlę
Liemenėlė

Paaiškėjo, kad dauguma apklaustųjų užsegdamos liemenėlę naudoja paskutinius kabliukus (juosta po krūtine maksimaliai įsitempia). Kiek mažiau naudoja vidurinius kabliukus. Ir visiškai nedidelis procentas damų renkasi „laisviausius“ kabliukus. Būtent pastarasis variantas ir yra teisingas.

Kaip paaiškėjo, jeigu jūs visą laiką užsegate liemenėlę „labiausiai įtemptu režimu“, taip trumpinate jos tarnavimo laiką. Kadangi juosta po krūtine nuolat įtempta, ji išsitampo ir ilgainiui tampa beviltiškai didele. Būtent dėl šios priežasties gamintojai rekomenduoja visada naudoti paskutinius, laisviausius, kabliukus. Ir tik jeigu numetėte svorio ar jaučiate, kad liemenėlė kažkiek spaudžia, pereikite prie antrosios kabliukų eilės.

Tinkamai užsegta liemenėlė

Po šio tyrimo kompanija „ThirdLove“ prie savo prekių prideda specialią instrukciją, kurioje išaiškinta, kaip teisingai užsegti liemenėlę.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (64)