Dalinis Saulės užtemimas įvyks Vėžio ženklo 21-ame laipsnyje, kuriuo tuo pat metu keliaus baigiantis dilti Mėnulis. Po poros minučių nuo dalinio Saulės užtemimo pradžios, maždaug 4.50 prasidės ir Mėnulio jaunatis.

– Ką svarbaus reikėtų nuveikti, šio dalinio užtemimo belaukiant?

– Šis dalinis Saulės užtemimas – tai galimybė atsisveikinti su praeitimi. Atsisveikinimą su praeitimi pradėkite nuo atleidimo sau ir kitiems, nuo materialių ir moralinių skolų grąžinimo. Išlaisvinkite savo širdį ir namus nuo skaudžių praeities prisiminimų. Ši diena tiktų jus skaudinančių, ateities neturinčių toksiškų santykių nutraukimui, atsisakymui to, kas jums trukdo judėti į priekį. O atsisveikinus – pamiršti ir atleisti – nevilkti nuoskaudų, kaip mintimis prirakintų prie kojų sunkių akmenų, o juos palikus, lengvai eiti į priekį.

Užtemimo metu aktyvuota bus Vėžio – Ožiaragio ašis ir 21-as Vėžio ženklo laipsnis. Į pirmą planą iškils šeimos, gilių jausmų, tarpusavio santykių klausimai. Svarbi bus meilė, gyvenimo svajonių atskleidimas, nauji tikslai.

Jis gali būti stipriu impulsu, raginančiu imtis pribrendusių permainų, ryžtingiau keisti savo gyvenimą.

Nusimetę praeities naštą, kartu su Mėnulio jaunatimi prasidėjusia naujo ciklo pradžia pradėkite naują gyvenimo etapą, ieškokite naujų galimybių, su nauja energija imkitės naujos, jums įdomios veiklos, kurkite savo ateitį!

– Ką patartumėte kiekvienam Zodiako ženklui?

Avinas

Šią dieną susitikimų, sutarčių pasirašymų neplanuokite, būkite atidesni kelyje. Į pirmą planą po užtemimo iškils vidinės transformacijos, gyvenimo pokyčių klausimai. Prasidėjusi Mėnulio jaunatis kurs palankias aplinkybes naujai jūsų pradžiai.

Jautis

Laukdami užtemimo, užbaikite kažkada pradėtus, bet atidėliotus darbus, sutvarkykite namus bei darbo vietą. Dalinio Saulės užtemimo dieną svarbių reikalų neplanuokite, būkite atsargesni buityje, pasaugokite gražius tarpusavio ryšius. O prasidėjus jaunačiai, kartu paieškokite problemų geriausių sprendimų

Dvyniai

Laukiant užtemimo reikėtų atlaisvinti namus nuo jums liūdesį keliančių daiktų, primenančių nerealizuotas idėjas, jus nuvylusius žmones. Dalinio Saulės užtemimo metu reikėtų kaip už slenksčio palikti jums trukdančius įpročius bei nuostatas, bendraujant atmesti jums trukdančias ambicijas ir toliau puoselėti gražius tarpusavio santykius.

Vėžys

Liepos 13-ąją – dalinio Saulės užtemimo dieną – ypač svarbu atsisakyti to, kas jums trukdo judėti į priekį: nerimo, baimių, liūdnų minčių. Šią dieną būkite jautrūs ir dėmesingi šalia esantiems, atsargesni su ugnimi ir prie vandens. Užtemimas gali suteikti progų permąstyti svarbiausias gyvenimo sritis. Prasidėjus Mėnulio jaunačiai, labiau kliaukitės savo intuicija.

Liūtas

Dalinio Saulės užtemimo dieną, neplanuokite nekilnojamo turto operacijų, svarbių gyvenimo pokyčių. Šia dieną bendraujant reikėtų vengti nesutarimų. Šis užtemimas tai ir žinia, kad ištikus sunkumams, lengvabūdiškai neskubėtume pasiduoti, griauti to, kas mūsų gyvenime yra pamatas, kad brangintume vieni kitus, savo šeimą.

Mergelė

Liepos 13 d. – dalinio Saulės užtemimo metu – finansinių, turtinių reikalų nespręskite. Po užtemimo, atlaisvinus savo erdvę ir širdį, ir į gyvenimą galės ateiti naujos idėjos, jus suprantantys žmonės. Tai tinkamas metas susivokti, ko gyvenime norite ir kaip nuspręsite toliau gyventi.

Svarstyklės

Dalinio Saulės užtemimo dieną – svarbių derybų neplanuokite. Šią dieną palankiau gražinti skolas, atsisakyti to, kas jums trukdo judėti į priekį, atleisti nuoskaudas, taikytis. Padėkokite jums padėjusiems. Parašykite tokiems žmonėms malonią žinutę ar laišką, ar bent įsivaizduodami tą žmogų, padėkokite mintimis. Užtemimas gali suteikti progą iš naujo įvertinti ir tai, ką turite brangiausio – savo laiką.

Skorpionas

Dalinio Saulės užtemimo dieną atsisakykite pastovaus mintimis grįžinėjimo į praeitį. Suteikite sau antrą galimybę. Atsisveikinkite su skaudžiomis patirtimis, kurias dažnai tempiamės iš dienos į dieną vis prisimindami ir vis save naujai žeisdami. Jūs galite pasirinkti, kokioje savo praeities situacijoje būti, tad nuspręskite prisiminti tai, kas jūsų gyvenime buvo gera. Kartu su Mėnulio jaunatimi imkitės įgyvendinti savo svajones.

Šaulys

Liepos 13-ąją – dalinio Saulės užtemimo dieną – būkite džentelmeniški už vairo. Šią dieną palankiau pertvarkyti sandėliukus ir garažus, atsisakyti nebereikalingų daiktų, peržiūrėti savo spintas. Galbūt jose sukaupta daiktų, kuriais nesinaudojate. Tai naudoja jūsų energiją ir užima vietą tam naujam, kas dar turi į jūsų gyvenimą ateiti. Taip pat permąstykite savo mintis, atsisakydami sustabarėjusių nuostatų, nepasitikėjimo savimi ir rytdiena.

Ožiaragis

Dalinio Saulės užtemimo dieną palankiau užsiimti įprastiniais darbais. Ši diena nėra tinkama naujai pradžiai, labiau tiktų norintiems atsisveikinti su praeitimi. Kai kurie rinksitės, ar kliautis logika, ar vis tik klausytis širdies balso. Pasiruoškite ir nusiteikite gyvenimo geroms permainoms. Pagalvokite, ką konkrečiai iškart po užtemimo darysite, siekdami išsvajoto tikslo.

Vandenis

Saulės dalinio užtemimo liepos 13 diena tiktų norintiems atsisakyti jums trukdančių įpročių ar charakterio bruožų. Ši diena palanki jums dvasinei transformacijai. Pagalvokite ir ką po užtemimo prasidėjus Mėnulio jaunačiai norite nuveikti, kad tolesnis jūsų gyvenimas būtų geresnis.

Žuvys

Liepos 13 dieną, dalinio Saulės užtemimo metu būkite atsargesni buityje. Ši diena tiktų norintiems palikti nuoskaudas, jums trukdančius įpročius, abejones, pasiruošusiems atverti širdį gerumui, atlaidumui, linkusiems kitiems padėti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)