Ilgametis Ispanijos rinktinės narys, pasaulio ir Europos čempionas pasirašė sutartį su Japonijos aukščiausios lygos „Sagan Tosu“ klubu.

„Turėjau pasiūlymų iš Vokietijos, Prancūzijos, netgi iš vieno Ispanijos klubo, tačiau šiuo savo karjeros momentu net negalvojau apie tai, kad karjerą galėčiau tęsti Europoje. Noriu išbandyti kažką naujo, noriu naujų iššūkių“, – spaudos konferencijoje teigė F. Torresas.

Japonijos komandoje F. Torresas vilkės sau įprastus 9-uoju numeriu pažymėtus marškinėlius.

„Atletico“ komandoje F. Torresas praleido tris paskutinius sezonus, savo karjeros joje pabaigą vainikavęs šiemet laimėta UEFA Europos taure.

Anksčiau Madrido ekipai jis yra atstovavęs 2001-2007 m.

Pažymėtina, kad F. Torresas pasekė savo bendraamžio ir ilgamečio bendražygio įvairaus amžiaus Ispanijos rinktinėse pavyzdžiu. Kiek anksčiau apie persikėlimą į Japoniją paskelbė vienas iš „Barcelonos“ klubo simbolių, 34-erių saugas Andresas Iniesta.

Nuo kito sezono A. Iniesta atstovaus Kobės „Vissel“ komandai, kurios savininkė yra ir viena iš pagrindinių „Barcelonos“ klubo rėmėjų – japonų elektroninės prekybos kompanija „Rakuten“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)