1. Nekovok su kvailiais – jie nėra labai baisūs, nesistenk jų taisyti ar keisti. Kur kas baisesni yra idiotai. Jie pasirengę padaryti tai, kas gali sukelti sąmyšį tarp visų žmonių.

2. Nemanykite, kad visas gyvenimas priešakyje! Tai – klaida. Tarpas tarp laiko, kai žmogus dar jaunas, ir laiko, kai jis jau senas, labai nedidelis.

3. Nežadėk, jei nesi įsitikinęs, kad išpildysi pažadą, nes skausmas, kurį suteiksi kitam, anksčiau ar vėliau sugrįš pas tave.

4. Kartą Vangos vienas žmogus paklausė: „Pasakyk, kodėl man taip sunkiai pasiekiama laimė?“ Ji susimąstė, paskui atsakė: „Tu – stiprus… O stipriems žmonėms laimė sunkiai pasiekiama, kad silpniems lengviau būtų...“

5. Nenorėkite per daug – nesugebėsite susimokėti.

6. Dievo negali būti pasaulyje, Dievas – tai ir yra pasaulis. Nėra Dievo žmoguje, o žmogus Dieve yra.

7. Jeigu nori įveikti priešą, paversk jį savo draugu.

8. Siela nemiršta. Tik blogų žmonių sielos supiktėja ir jos nekviečiamos į dangų. Jos nereinkarnuojasi. Į žemę grįžta tik pačios geriausios.

9. Vienomis dovanomis džiaukis, kitų – saugokis.

10. Ieškok norimų dalykų visada ir visur, kad ir kas su tavimi nutiktų. Ieškok to, ko nori taip, kaip ištroškęs ieško vandens, kaip alkanas – maisto, kaip pasiklydęs – takelio namo. Jeigu nenustosi ieškoti, tai, ko nori, savaime ateis į tavo rankas.

11. Viskas nulemta aukščiau. Jeigu žmogus tiki ir dirba, tai anksčiau ar vėliau ateina teisingas atsakymas. Į bet kokį klausimą yra atsakymas, tik reikia žinoti, kaip užduoti klausimą ir koks atsakymas tau reikalingas. O jeigu tu visą gyvenimą neapsisprendi, tai taip ir neužduosi savo klausimo, į jį atsakymo taip ir nebus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)