Tik prieš pat čempionatą atleistą Juleną Lopetegui pakeitusio Fernando Hierro kadencija truko vos mėnesį. Strategas abipusiu susitarimu nutraukė bendradarbiavimą su Ispanijos futbolo federacija.

F. Hierro vadovaujama Ispanijos rinktinė pasaulio čempionate pasiekė aštuntfinalį, tačiau jame sensacingai pralaimėjo 11 metrų baudinių seriją šeimininkams rusams.

Po nesėkmės legendinis Madrido „Real“ futbolininkas prisiėmė atsakomybę bei teigė, kad jo auklėtiniai padarė viską, ką galėjo.

Su vyriausiuoju treneriu atsisveikino ir Lenkijos rinktinė, kuri parodė duris penkerius metus nacionalinei komandai vadovavusiam Adamui Nawalkai.

Lenkai pasaulio čempionate nesugebėjo patekti į aštuntfinalį. Jie 1-0 įveikė Japoniją, bet 0-3 nepasipriešino Kolumbijai ir 1-2 nusileido Senegalui.

Pasak pranešimų spaudoje, ispanai ruošiasi vilioti Belgijos rinktinės strategą Roberto Martinezą, o lenkai – Rusijos vairininką Stanislavą Čerčesovą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)