Savo „Toyota Prius Hybrid“ prodiuseriai pasigedo šeštadienio rytą. Automobilį prie namų palikę penktadienį vakare, kitą rytą jo tiesiog neberado.

„Labai nemalonus jausmas, niekam nelinkiu to patirti. Man dar net dabar sunku patikėti, kad jį iš tikrųjų pavogė. Sunku suvokti“, - DELFI kalbėjo L. Paukštė.

„Gal kas ryt važiuojat į Varšuvą, mums reikia spėti į Rolling Stone koncertą. Kol vakar giedojom himną ir žiūrėjom futbolą, pavogė mūsų automobilį. Toks šlykštus jausmas, tiesą sakant. Beje, dėkojam Palangos policijos komisariatui už operatyvų darbą“, - socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje rašė L. Paukštė.

Praėjus vos porai valandų po to, kai socialiniame tinkle Laura, apimta emocijų, savo sekėjams ir bičiuliams paskelbė šią žinią, atsirado daugybė žmonių, kurie prodiuseriams pasiūlė pasinaudoti savo automobiliais.

„Mums tai buvo labai netikėta, gera ir malonu. Tokiose situacijose supranti, kad aplink mus yra daug gerų žmonių. Tie žmonės, kurie pasiūlė mums savo automobilius, nėra artimi draugai. Taip, mes juos pažįstame, turbūt labiau būtų galima sakyti, kad jie – pažįstami. Tikrai labai nustebino toks žmonių gerumas“, - DELFI kalbėjo L. Paukštė.

Paklausta, ar kada jautėsi stebima, žinoma moteris patikino to niekada nepajutusi. Tačiau tik po vagystės, kai Dominykui ir Laurai pareigūnai paaiškino, kad greičiausiai jiedu buvo stebimi, L. Paukštė sakė, jog tą sužinoti ir įsisąmoninti – labai nemalonu.

Pasiteiravus, ar automobilis draustas KASKO, žinoma prodiuserė patikino, kad tuo buvo pasirūpinta, mat jiems priklausantis „Toyota Prius Hybrid“ buvo praktiškai naujas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (88)