Kaip rašo People.com, birželio 8 dieną negyvas viešbutyje Prancūzijoje rastas žinomas vyras buvo mažiau turtingas, nei iki tol skelbta. Po jo mirties pasirodę pranešimai teigė, jog jo turtas vertas 16 milijonų dolerių. Tačiau dabar žurnalistai gavo teismo dokumentus, kurie atskleidžia, jog 61-erių žvaigždės turtas tebuvo vertas 1,21 mln. dolerių.

425 tūkstančius dolerių santaupų jis turėjo grynaisiais, 35 tūkstančius sąskaitose, dar apie 750 tūkstančių vertas jo nekilnojamasis turtas.

Testamentas buvo parašytas 2016 metais. Jame nurodoma, kad didžioji dalis turto paliekama jo vienintelei atžalai - 11-metei dukrai Ariane. Kadangi mergaitė dar nepilnametė, teismas paskirs atsakingą asmenį, kuris gins jos teises į tėvo palikimą. Greičiausiai tai bus jos motina Ottavia Busia, kurią A. Bourdainas vedė 2007 metais.

Dar vienas įdomus ir gan keistas momentas - dokumentuose taip pat nurodoma, jog jei dukra būtų mirusi anksčiau už savo garsųjį tėvą, jo palikimas būtų atitekęs jos auklei Myrai Quizon, o ne žmonai Ottaviai, su kuria žvaigždė taip ir nebuvo oficialiai išsiskyręs.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)