Filme vaidmenį turėjusi gražuolė Karolina Toleikytė sakė, kad nors šis filmas ir nėra pirmasis jos karjeroje, tai pirmoji jos juosta, kuri filmuojama Lietuvoje. „Galbūt savos sienos ir padeda, bet jaučiu milžinišką atsakomybę ir labai labai jaudinuosi, nors kartu ir džiaugiuosi. Pati pamatysiu filmą tik su visais. Į premjerą pakviečiau ir visas geriausias drauges, pirmąją savo teatro mokytoją, o brolį net iš kariuomenės išprašėme. Su manimi šiandien visi artimiausi žmonės“.

Nors Karolina aktorystės mokėsi nuo dešimtos klasės, laiko tai savo hobiu, kuriam teko užleisti vietą modelio darbui. „Tiesiog modeliu dirbu jau nuo 13 metų. Anksčiau vaidinau neprofesionaliai ir dažniausiai mokykloje, bet mintį ir galbūt svajonę turėjau visada, nors nemėgstu garsiai kalbėti apie savo svajones (šypsosi). Net ir dabar.... tai yra toks mažas vaidmuo ir galbūt nauja pradžia. Galbūt kada nors pavyks tai daryti profesionaliai ir pirmąkart pamatysiu save didžiajame ekrane“.

Ji taip pat prasitarė, jog modelio darbas jai ypač padėjo, nes nuo paauglystės besifilmuojanti ir besifotografuojanti mergina visiškai nejaučia scenos baimės.

Apie finansinę šio savo darbo pusę ji nenorėjo kalbėti, tačiau svarsto, jog ir čia uždarbis primena modelių atlyginimus.

Karoliną atlydėjusi ilgametė manekenė ir modelių agentūros „Modilinos“ įkūrėja Jolanta Sadauskienė išdavė, jog į lietuviškus filmus užsuka itin retai, tačiau šios premjeros tiesiog negalėjo praleisti. „Neprisimenu, kada mane buvo sužavėjęs lietuviškas filmas, bet šio negalėjau praleisti. Kaip gali į savo vaiko premjerą neateiti (juokiasi). Žaviuosi jos nauju ir nežemišku įvaizdžiu.

Modelio darbas čia tikrai parverčia. Juk joms reikia dirbti reklamose, vaidinti. Be to neišsisuksi. Praėjo laikai kai galėjai tik eiti podiumu šaltu veidu“.

Pažiūrėti naujojo filmo užsuko ir garsus šalies atlikėjas Vaidas Baumila, kuris yra tikras kinomanas, prie filmų praleidžiantis bene kiekvieną laisvą vakarą.

„Tikrai esu visiškas kinomanas. Ir turėdamas laisvą minutę praleisiu ją kino teatre arba prie „Netflix“. Žiūriu tiek serialus, tiek ir filmus. Paskutinis, ką dabar žiūrėjau, yra televizijos serialas „Orange Is the New Black“. Tai kaip ir senas reikalas, bet prie jo prisėdau tik dabar. Buvau užsiėmęs kitais serialais (šypsosi)“.

Skaitytojams Vaidas rekomenduoja peržiūrėti ir siaubo filmą „A Quiet Place“. Ir nors pats nėra šio žanro filmų gerbėjas, pastarasis jam paliko didelį įspūdį. Tačiau V. Baumilos gerbėjai neturėtų nustebti ir pamatę jį vieną kino salėje. Atlikėjas dažnai į kino teatrą užsuka ir vienas, o dažniausiai tam renkasi filmus su specialiaisiais efektais.

Taip pat šio filmo premjeroje buvo galima sutikti ir televizijos laidų vedėją Astą Stašaitytę, prodiuserį Saulių Bartkų, ekonomistę Aušrą Maldeikienę, atlikėją Eglę Jakštytę ir kitus žinomus veidus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (37)