Tai gana populiarus lietuviškas vardas ir vaikinai juokėsi, jog tarp savo draugų visi tikrai turi bent po vieną Justę. Žinoma, vyrukai pabrėžia, kad daina skiriama ne tik Justėms. Tai kūrinys visoms merginoms. Juk kartais būna, jog mergina tiesiog gatvėje patraukia akį ir būna sunku ją pamiršti, rašoma pranešime spaudai.

Grupė džiaugiasi, jog kūrinys tapo geros nuotaikos užtaisu. Jis atspindi vasaros laikotarpį, kai norisi kažko lengvo, nesinori apkrauti galvos sunkiomis mintimis. Vyrukai tikisi, jog „Justė“ labai tiks atostogų laikotarpiui.

„Pikaso” naująją dainą „Justė”, žinoma, pristatys ir finaliniame koncerte liepos 20 d. Vaikinai neseniai pristatė ir pirmuosius koncerto svečius. Tai ne tik grupė „Man-go“, su kuria „Pikaso“ neseniai pristatė visiškai naują dainą apie Klaipėdą „Nusinešk mane“, bet ir atlikėja Irūna, su kuria grupė sudainuos keletą žymiausių duetinių kūrinių.

Vaikinai džiaugiasi, jog simboliškai jubiliejinį koncertą galės užbaigti visiškai nauju kūriniu. Visas renginys – tai tarsi kelionė per 18 grupės gyvavimo metų, tad nauja daina sufleruos apie grupės žengimą į naują etapą.

„Pikaso“ nekantriai laukia susitikimo su gerbėjais finaliniame jubiliejinio turo koncerte, kuris vyks jau liepos 20 d. Palangos koncertų salėje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją