Tiesa, kaip DELFI sakė pati žinoma moteris, jų gyvenime buvo ir laikas kai tėvas su dukrele apskritai nebendravo. „Taip. Kaip matote, jis atvažiavo į jos gimimo dieną. Buvo laikotarpis kai jie nebendravo, bet mes visi darome klaidų ir aš tikiu, kad jis viską suprato. Aš esu tikra, kad jis daugiau nieko nepraleis jos gyvenime. Jis labai ją myli“, – kalbėjo moteris.

J. Lubichanskaja pasakojo, jog kasdien pastebi, kaip greitai auga jos atžala. Labiausiai jai gaila tik greitai bėgančio laiko, kurį moteris norėtų sustabdyti ir dar ilgai džiaugtis augančiais vaikais

„Kasdien pastebiu, kad ji keičiasi, auga. Iš vienos pusės, tai yra nuostabu, bet kartu aš taip ją myliu, myliu kiekvieną jos judesį, žodį, kad man yra beprotiškai gaila, jog šis laikas taip greitai bėga“, – pasakojo ji.

Pasiteiravus, kuri dovana mergaitei paliko didžiausią įspūdį, moteris nusijuokė: „Ji iki šiol neapžiūrėjo visų savo dovanų. Tačiau tai nėra svarbu. Svarbiausia yra dėmesys. Mes labai dėkingi visiems mūsų draugams, kurie kartu praleido šią dieną“.

Dar praėjusių metų pabaigoje DELFI tiesioginės konferencijos metu aktorius papasakojo apie savo ir Julijos santykius. Tuomet jis tikino, kad niekada ir nebuvo vedęs, nors jo gerbėjai manė visiškai kitaip.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (34)