Tiesa, 2018-2019 metų sezoną futbolininkas turėtų pradėti ne Ispanijoje, o Kroatijos aukščiausios lygos Pulos „Istra“ klube, kurį neseniai įsigijo „Baskonia-Alaves“ grupė.

K. Laukžemis „Sūduvoje“ rungtyniavo nuo 2015 metų, o geriausi karjeroje jam buvo 2017-ieji.

Pernai puolėjas „Sūduvai“ įvairiuose turnyruose iš viso pelnė 18 įvarčių ir buvo išrinktas geriausiu A lygos metų žaidėju.

2018-aisiais A lygoje K. Laužemis spėjo pelnyti 6 įvarčius ir atlikti 4 rezultatyvius perdavimus. Be to, šiemet puolėjas debiutavo ir Lietuvos rinktinėje, o per rungtynes su Latvija pelnė savo pirmąjį įvartį nacionalinėje komandoje.

„Karolis pernai labai daug prisidėjo, kai tapome Lietuvos čempionais, todėl, atsiradus galimybei persikelti į aukštesnę lygą, nedarėme kliūčių, – sakė „Sūduvos“ prezidentas Vidmantas Murauskas. – Džiaugiamės, kad mūsų žaidėjas gavo progą pasirašyti kontraktą su Ispanijos aukščiausios lygos kubu, juk per visą Lietuvos futbolo istoriją tokių atvejų buvo vos keletas.

Tikimės, kad naujame klube Karolis dar patobulės, o tai bus naudinga ir Lietuvos rinktinei. Mes Karolio išvykimui ruošėmės, apie tai buvo galvojama, tai buvo planuojama, todėl į „Sūduvą“ neseniai ir atvyko du nauji futbolininkai, kurie, tikimės, taps tinkama pamaina.

Karoliui linkime kuo didžiausios sėkmės, labai malonu, kad tokia galimybė atsivėrė „Sūduvos“, A lygos žaidėjui. Tad tik sėkmės, ir tik pirmyn!“

Karolis Laukžemis
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)