Lietuvos vyrų ir merginų trijulių krepšinio rinktinės šeštadienį pradėjo kovas Rumunijoje vykstančioje Europos čempionato atrankoje.

Lietuvos vyrų rinktine tapusi „Konfeti“ komanda su Evaldu Džiaugiu, Mintautu Bulanovu, Justinu Jogminu ir Tadu bei Justinu Nausėdais atrankos kovas A grupėje pradėjo pergalingai. Lietuviai 14:12 įveikė Gruzijos rinktinę ir žengė tvirtą žingsnį ketvirtfinalio etapo link.

Šeštadienį taip pat turėjusios vykti paskutinės grupės rungtynės su daugkartiniais Europos čempionais serbais buvo atidėtos, o nepasitaisius oro sąlygoms nukeltos į sekmadienį.

Ne taip sėkmingai kovos Europos čempionato atrankoje prasidėjo Lietuvos merginų rinktine tapusiai „Aikštelės-44“ komandai, kurią sudaro Rasa Knyzaitė, Livija Sakevičiūtė, Andra Gabalytė ir Kristė Druskytė.

Lietuvės A grupėje pralaimėjo abejas žaistas rungtynes. Iš pradžių merginos 14:17 nusileido Izraelio rinktinei, o tada 11:15 pralaimėjo ir šveicarėms.

Ryt lietuvių laukia mačas su abu mačus taip pat pralaimėjusiomis slovakėmis ir vieną pergalę iškovojusia Olandijos rinktine.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)