Australas įsitikinęs, kad su olando pagalba, tiek jis, tiek jo komandos draugas galėjo pasiekti geresnių rezultatų.

„Red Bull“ komanda kvalifikacinių važiavimų metu paprašė M. Verstappeno aplenkti D. Ricciardo tam, kad pastarasis galėtų važiuoti paskui jį, bet olandas atsisakė paklusti. Galų gale M. Verstappenas važiavimus baigė penktas, o D. Ricciardo – septintas.

„Tiesą pasakius, nesu sužavėtas. Mes turėjome galimybę įveikti tris greitus ratus. Kiekvienas iš mūsų būtume sąžiningai įveikę bent po vieną greitą ratą... tiesiog esu nusivylęs“, – sakė D. Ricciardo.

„Mes tiesiog galėjome elgtis trasoje sąžiningai.“

Tuo metu M. Verstappenas nemano, kad pasielgė blogai.

„Prieš kiekvieną lenktynių savaitgalį mes sutariame, kuris važiuos priekyje. Danielis važiavo priekyje Kanadoje, o aš Prancūzijoje“, – pasakojo M. Verstappenas.

„Šį savaitgalį jis turėjo važiuoti priekyje. Viskas labai paprasta. Prancūzijoje aš visą laiką važiavau priekyje. Tad čia jis turėjo važiuoti pirmas.“

„Kiekvienas iš mūsų norime kuo geriau pasirodyti kvalifikacijoje. Jei komanda liepia tau važiuoti priekyje, taip ir turi padaryti. Dabar buvo jo eilė. Kaip jau sakiau, kiekvienas iš mūsų siekiame iškovoti kuo aukštesnę poziciją. Tarp manęs ir Danielio viskas bus gerai.“

Čempionato įskaitoje šiuo metu aukščiau įsitaisęs yra D. Ricciardo, su 96 taškais užimantis trečiąją vietą. 68 taškus savo sąskaitoje turintis M. Verstappenas yra šeštas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)