Dalyvaudama protesto akcijoje, aktorė aktyviai rašė savo paskyroje socialiniame tinkle „Twitter“. Protesto akcijos akcentas buvo plakatai su užrašu „We Care“ (liet. Mums rūpi) – tai buvo reakcija į praeitą savaitę pirmosios šalies ponios Melanios Trump pabėgėlių centre vilkėtą striukę.

Protesto dalyvės taip pat skandavo tokius šūkius kaip „Ko mes norime? Laisvų šeimų“ bei „Štai kaip atrodo demokratija“.

Skelbiama, kad moterys buvo sulaikytos, tačiau, pateikus kaltinimus, paleistos į laisvę.

S. Sarandon po D. Trumpo pergalės rinkimuose sulaukė nemažai kritikos, nes aktyviai ragino žmones balsuoti už trečią kandidatę – Žaliųjų partijos atstovę Jill Stein, tokiu būdu sumažindama už demokratę Hillary Clinton balsavusiųjų skaičių.

Praeitais metais „The Guardian“ 71 metų aktorė S. Sarandom patvirtino, tam tikra prasme H. Clinton pavojingesnė nei D. Trumpas.

„Manau, kad ji labai labai pavojinga. Jei ji taps prezidentu, mums grės karas. Tikrai reikalai nebus ramesni. Tik pažiūrėkite, kas nutiko prie Obamos“, – kalbėjo ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)