Bekingemo rūmai, įvertinę galimas grėsmes, išplatino oficialų pranešimą, kuriame skelbiama: „Karalienė šiandien jaučiasi paveikta oro, todėl nusprendė nedalyvauti šio ryto tarnyboje Šv. Pauliau katedroje, kurioje buvo minimos Šv. Michaelo ir Šv. George'o ordinų 200-osios metinės“.

„Jos Didenybę, kaip didyjį ordino magistrą, atstovaus Kento kunigaikštis“, - buvo priduriama.

Pranešama, kad 92-ejų metų karalienei nebuvo kviečiamas daktaras.

Net ir ištikus trumpalaikiams sveikatos sutrikimams, Elžbieta II, kaip ir buvo planuota, kol kas kitų savaitės planų neatšaukia. Numatoma, kad Škotijoje monarchė turėtų susitikti su A. Jolie, kuri buvo pakviesta į oficialų priėmimą.

DELFI primena, kad Elžbieta II yra ilgiausiai tarnaujanti monarchė Didžiosios Britanijos istorijoje – kitais metais bus skaičiuojami jos 65 metai soste.

Karalienė žinoma kaip stipraus charakterio asmenybė, kuri nekelia didelio sujudimo dėl savo sveikatos. Praėjusiais metais jai buvo atlikta akies operacija, kurios metu buvo pašalinta katarakta.

Tąkart ji gydėsi vos dieną ir neatšaukė nė vieno susitikimo ar oficialaus vizito, tačiau dėvėjo akinius nuo saulės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)