„Tebesklando gandai, kad jūs ir princesė Diana turėjote romantinio pobūdžio ryšių. Rūmų liokajus pasakojo, jog aptikdavo jus įsėlinantį į Kensingtono rūmus. Kaip apibūdintumėte savo santykius su princese Diana?“, – paklausė laidos vedėjas A. Cohenas.

B. Adamsas atsakė: „Mes buvome puikūs draugai. Ir aš neįsėlindavau, o tiesiog pasirodydavau“.

Ne visiškai patenkintas tokiu atsakymu, A. Cohenas pasitikslino: „Ar jūsų draugystė buvo su privalumais?“

B. Adamsas atsakė: „Mm, ji buvo tiesiog... mes buvome geri draugai“.

Prieš pasiteiraudamas apie draugystę su žuvusia Velso princese, A. Cohenas paklausė apie nepadorią nuotrauką, kurią B. Adamsas padovanojo geram Dianos draugui Eltonui Johnui: „Sykį E. Johnui gimtadienio proga jus padovanojote savo penio nuotrauką. Bryanai Adamsai, kada pastarąjį kartą jūs kam nors siuntėte savo penio nuotrauką?“.

„Tai buvo pirmas ir vienintelis kartas“, – užtikrino B. Adamsas.

„Beje, kur seras E. Johnas ją laiko?“, – domėjosi laidos vedėjas.

Dainininkas, nuotrauką apibūdinęs kaip „pretenduojančią į meno kūrinį“, atskleidė, kad E. Johnas netgi pakeitė jos rėmus.

„Kai padovanojau įrėmintą nuotrauką, jis pasakė: „Ketinu pakeisti šiuos rėmus“. Tad dabar nuotrauka yra auksiniuose rėmuose“, – tvirtino B. Adamsas.

Jis galėjo pasinaudoti galimybe ir neatsakinėti į trečiąjį klausimą, tačiau taip nepadarė. Paskutinis klausimas buvo apie jo įžymybių fotografo karjerą.

„Fotografavote nesuskaičiuojamą kiekį įžymybių: karalienę Elžbietą II, Lindsay Lohan, Mickey Rourke‘ą, Michailą Gorbačiovą, Amy Winehouse, Pink. Ką fotografuoti buvo sunkiausia?, – teiravosi A. Cohenas.

„Iš esmės nepasakyčiau, kad kažką fotografuoti buvo sunku. Sunkiau sutarti su atstovais ir vadybininkais. O įžymybės būna pasirengusios fotografuotis“, – aiškino B. Adamsas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (29)