„Turėjome techninį sutrikimą – fizinį disko gedimą, kurį jau pašalinome. Sutrikimai galėjo atsiliepti transporto priemonių patikrinimui „Regitroje“, – BNS ketvirtadienį teigė Informatikos ir ryšių departamento direktoriaus pavaduotoja Alvyda Pupkovienė.

„Regitros“ atstovė Emilija Bardauskienė BNS teigė, kad buvo sutrikusi išorinių registrų – gyventojų ir administracinių nusižengimų – veikla. Pasak jos, šiuo metu problema yra išspręsta.

„Dėl šių sutrikimų negalėjome patikrinti duomenų apie asmenį, negalėjome užsakyti ar išduoti vairuotojo pažymėjimų“, – BNS ketvirtadienį teigė E. Bardauskienė.

Vidaus reikalų ministerija ketvirtadienį pranešė, kad dėl gedimo neveikė Gyventojų registras ir su juo susijusios paslaugos – buvo nepriimami prašymai išduoti ir keisti asmens dokumentus, paslaugos neteiktos ir užsienio piliečiams.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)