Prancūzų atlikėja bei aktorė nedalyvavo Paryžiuje vykusiame filmo „A Knife in the Heart“ pristatyme antradienį. Renginio metu režisierius Yannas Gonzalezas susirinkusiems svečiams paskelbė, kad Vanessa laiką leidžia su sūnumi, kuris serga.

„Deja, Vanessa Paradis negalėjo šįvakar prie mūsų prisijungti, ji turėjo likti su sūnumi, kuris turi rimtų problemų su sveikata“, – sakė režisierius. Apie tai pirmoji pranešė prancūzų žiniasklaidos priemonė „Public“.

Kol kas nei V. Paradis, nei J. Deppo atstovai jokių komentarų neteikia.

Paradis ir Deppas susitikinėjo nuo 1998 iki 2012 metų, per tą laiką susilaukė dviejų atžalų: dukteriai Lily-Rose Depp dabar jau 19 metų, o sūnui Jackui (tikrasis jo vardas John Christopher Depp III) – 16.

Šiuo metu J. Deppas vieši Europoje, kur koncertuoja su savo grupe „The Hollywood Vampires“.

Neseniai gerbėjai buvo susirūpinę ir dėl paties J. Deppo sveikatos. Aktorius buvo nufotografuotas gerokai sublogęs, išblyškęs, tad iškart pasirodė spėlionių apie galimas jo paties sveikatos problemas. Tačiau jo atstovai iškart ėmė tikinti, kad J. Deppas yra visiškai sveikas, o neseniai jis filmavosi filme, kur vaidino sunkų ligonį, tad yra praradęs daug svorio ir kiek išsekęs.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)