Policija patvirtino, kad antradienį, apie 21 val., vienas grupuotės narių (14 metų vaikinas) draudžiamu metu pabėgo iš namų. DELFI duomenimis, jo buvimo vieta iki šiol nėra žinoma.

Anksčiau DELFI rašė apie Vilniuje siautėjusią vaikų gaują, kurią sudarė 6 nepilnamečiai. Dviems iš jų pirmadienį buvo paskirta intensyvi priežiūra - 2 mėnesiams uždėta apykojė.

Primename, kad minima gauja, įtariama, padarė kelioliką nusikalstamų veikų, policija teigia, kad jų atžvilgiu pradėta daugiau nei 10 ikiteisminių tyrimų.

Jaunuoliai per kelias savaites galimai įsilaužė į darželius, mokyklas, LRT būstinę, kebabines ir padarė daug nuostolių įvairiems žmonėms.

Intensyvią priežiūrą sudaro trys tarpusavyje susiję prietaisai: nešiojamas GPS/GSM įrenginys, apykojė ir namų įrenginys. Policijos duomenimis, vaikinas iš namų išėjo su apykoje, tačiau atitolus nuo prietaisų, kurie buvo palikti namuose, nebematoma, kur jaunuolis yra.

Daugiau apie galimus gaujos nusikaltimus skaitykite čia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (179)