Kaip rašoma filmo platintojų pranešime spaudai, vienoje Vašingtono vidurinių mokyklų šį keistą ir iš proto varantį žaidimą žaidė mokyklinukai Billas Akersas, Patrickas Schultheisas, Seanas Raftisas ir Mike’as Konesky. Jaunuoliai taip įsitraukė, kad nusprendė, jog mokyklos sienomis ši pramoga neapsiribos, todėl žaidimas tęsėsi net tris dešimtmečius. Ar tai ne tobulas scenarijus komedijai?

Filme šiuos vaikinus įkūnyjo tokie puikiai žinomi aktoriai kaip Edas Helmsas, Jeremy Renneris, Jonas Hammas, Jake’as Johnsonas ir Hannibalas Buressas.

„Pamenu, buvo laikas, kai per pertraukas taip pat žaisdavome šitą žaidimą, bet kas galėjo pagalvoti, kad yra jaunuolių, kurie nueis taip toli ir žaidimą pratęs net gimdymo palatoje ar tėvo laidotuvėse? Tai visiškai neįtikėtina! Tie vaikinai perkėlė žaidimą į visai naują lygį, aš galiu tik įsivaizduoti, kaip linksmai jie gyvena ir kaip kasmet laukia gegužės. O gal net ir jos bijo“, – juokiasi Holivudo žvaigždė J. Renneris.

Jis komedijoje „Papuolei!“ vaidina Džerį, kuris yra žaidimo profas: per visus tris dešimtmečius jis vienintelis iš grupės sugebėjo išvengti visų spąstų. Tačiau šių metų gegužę vyks jo vestuvės. Kitaip tariant – puiki proga likusiems keturiems užklupti Džerį nepasiruošusį. Žinoma, jei toks dalykas kaip „nepasiruošęs Džeris“ apskritai įmanomas.

Kuriozinė komedija „Papuolei!“, kurioje sunku patikėti, jog vaizduojama tikra istorija, kinuose jau nuo šio penktadienio, birželio 29 dienos.

Filmo anonsas:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)