Po dramatiškų rungtynių, kuriose argentiniečiai 2:1 įveikė Nigeriją, užsitikrino antrą vietą D grupėje ir kelialapį į atkrintamąsias varžybas, L. Messi pirmasis pelnė įvartį.

Kaip paaiškėjo, tai buvo 100-asis FIFA 2018 turnyro įvartis, o Argentinos rinktinės kapitonas savo pavarę įrašė į istorijos knygas. Jis tapo pirmuoju žaidėju, pelniusiu įvarčius pasaulio čempionatuose per tris skirtingus dešimtmečius.

Ir nors pergalingo įvarčio autoriumi tapo ir argentiniečių kailį išgelbėjo Marcosas Rojo, L. Messi nuomone, prie to prisidėjo aukštesnės jėgos: „Žinojome, kad mums padeda Dievas ir neleis iškristi iš turnyro“.

La Albiceleste strategas Jorge Sampaoli kalbėjo, kad bilietas į kitą etapą komandai atnešė didelį palengvėjimą. „Negalvojau, kad turėsime taip kentėti, kad patektume į aštuntfinalį“, – sakė jis.

Šeštadienį Kazanėje vyksianti dvikova su Prancūzija nebus lengva. „Tai labai gerai sukomplektuota komanda. Ji turi pasaulinio lygio žaidėjų vartuose, gynyboje, aikštės viduryje ir puolime. Bus labai sunku“, – neabejojo 31 metų L. Messi.

Paskutines C grupės rungtynes Prancūzija, tausojusi savo lyderius, sužaidė be įvarčių su Danija ir taip nutraukė 36 pasaulio čempionato mačų iš eilės seriją, kur buvo pelnytas bent vienas įvartis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (27)