„Vasariškai lengva daina „Suknelė” – karštas kūrinys. Norėjome, kad tai atsispindėtų ir akustinėje jos versijoje. Tad teko persikelti į tropikus. Manau, mums tai pavyko,” – pristatydamas akustinę šios vasaros hito interpretaciją juokiasi atlikėjas. „Ši versija skambės ir šios vasaros koncertuose. Ko dar tikėtis? Bus daug geros nuotaikos, daug juoko, o ant žemės gali kristi ne tik merginų suknelės,”– linksmai nusiteikęs vasaros koncertams ruošiasi Vaidas.

Vaizdo klipo filmavimo užkulisiai:

Vaizdo klipas:

Pasirodymuose liepos 14 d. Kaune, „Adform kiemelyje” bei liepos 28 d. Vilniuje, „Vasaros terasoje”, V. Baumila kartu su grupe atliks žinomiausius kūrinius, tarp kurių „Kai ši muzika skamba”, „Dviese”, „Tiktai tu”, „Suknelė”, „Tai buvai tu” bei niekur iki šiol neskambėjusias dainas iš būsimo albumo.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)