Kaip pranešė bankas, paskola bus skirta daugiafunkcio komplekso „Live Square“ viešbučio ir biuro dalies statyboms. Į šį daugiafunkcį kompleksą „Eika“ investuos daugiau nei 49 milijonus eurų.

Kompleksas įsikurs sostinės Gedimino prospekto ir V. Kudirkos gatvės sankirtoje, jį sudarys viešbutis „Hilton Garden Inn“ su konferencijų centru, verslo centras su prekybos galerija bei daugiabučių pastatai.

„Tai, jog tarptautiniu mastu pirmaujantis viešbučių tinklas „Hilton“ pasirinko „Live Square“ kompleksą savo pirmajam viešbučiui Lietuvoje, o statomame verslo centre laisvų plotų beveik neliko, - puikiai patvirtina, kad projektas atitinka rinkos poreikius ir bus sėkmingas“, - pranešime sakė „Swedbank“ Lietuvoje Nekilnojamojo turto klientų skyriaus vadovas Martynas Trimonis.

Daugiafunkcį kompleksą „Live Square“ sudarys 164 kambarių keturių žvaigždučių viešbutis „Hilton Garden Inn“ su 300 kv. metrų konferencijų centru, verslo centras su prekybos galerija bei gyvenamieji pastatai. Verslo centre įsikurs bendradarbystės centras „Spaces“ ir advokatų kontora „Sorainen“. Numatytas bendras projekto plotas - apie 18.000 kv. metrų.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)