Kas vis dėlto taps šių metų balandį gimusio princo Louiso krikštatėviais, princas Williamas ir K. Middleton kol kas nepranešė.

Vyresnių Kembridžo hercogo ir kunigaikštienės vaikų – princo George‘o ir princesės Charlotte – jaunėlio brolio krikštynos tikrai ne už kalnų. Tai bus antras šio karališkosios šeimos nario pasirodymas visuomenei. Pirmą kartą pažvelgti mažąjį princą turėjome progos pačią pirmą jo gimimo dieną, prieš kelionę į būsimus namus iš Londono Švč. Mergelės Marijos ligoninės privataus padalinio „Lindo Wing“.

Jokių žinių apie būsimus princo Louiso krikštatėvius neturinti visuomenė iš pradžių bandė spėti, kad princas Williamas ir K. Middleton veikiausiai pasirinks po tuoktuvių Sasekso hercogu ir kunigaikštiene tituluotus princą Harry ir M. Markle.

Vis dėlto vargu ar taip įvyks. Laikydamiesi savo pačių įvestos tradicijos, Kembridžo hercogas ir kunigaikštienė sūnaus krikštatėvių priedermę, matyt, patikės kuriems nors iš draugų.

Beje, kai gimė princas George‘as, buvo pasirūpinta, kad jis turėtų net septynis krikštatėvius, bet tik Zara Tindall siejo giminystė su princu Williamu (ji – princo pusseserė).

Panašus sprendimas buvo priimtas ir gimus princesei Charlotte 2015-aisiais.

Mažosios princesės krikštatėviais tapo penki asmenys. Tarp jų – tik vienas giminaitis – K. Middleton pusbrolis Adamas Middletonas.

Visiškai atmesti galimybės, kad princas Williamas ir K. Middleton, didžiai visų nuostabai, krikštatėviais pasirinks princą Harry ir M. Markle, dar negalima. Pastarieji, aišku jau turi oficialius karališkojo kūdikio dėdės ir tetos statusus. Tačiau, turint omeny ypač gerus šių karališkųjų porų santykius, krikštatėvių pasirinkimas dar gali nustebinti.

Manoma, kad krikštatėvius sužinosime per pačias princo Louiso krikštynas, kuriose jie, be abejo, dalyvaus.

Princo Louiso krikštynos įvyks 2018 m. liepos 9 d.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)