Iš sužeidimų matyti, jog Modis (taip pavadinome nelaimėlį) – katiniškų kovų auka: visas kūnas nusėtas senais randais, naujomis žaizdomis, o viena tokia gili, jog matyti raumenys viduje, suplėšytos ausys pilnos erkučių, nušiuręs kailis, o dar ir stipriai sergantis kačių gripu.

Akivaizdu, jog pasiekta tokia stadija, kai katinėlis jau net neturėjo jėgų gintis. Negalėjome jo palikti natūraliai gatvės atrankai, nes to, kas su juo įvyko, jis nepasirinko ir didelė tikimybė, kad prie tokių pasekmių netiesiogiai prisidėjo jį išmetęs žmogus.

Šiuo metu mums labai sunku, o Modžiui žūtbūt reikalingas ne tik žaizdos drenavimas, bet ir gydymas antibiotikais, vitaminai bei kokybiškas pašaras. Ačiū kiekvienam iš Jūsų, kurie perskaitysite ir nuspręsite prisidėti bent trupučiu ir pažadame, kad ateis laikas ir mes Jums parodysime visai kitokį Modį.

Prisidėti galite paaukoję į „Naminukų“ sąsk. mokėjimo paskirtyje nurodę „Modi, pasveik!“. Norėdami pasiteirauti dėl Modžio sveikatos, skambinkite tel.nr. 8 648 30077 (Vilnius).