Kolumbijos rinktinė žūtbūtinėse antrose H grupės rungtynėse sekmadienį 3:0 (1:0) įveikė Roberto Lewandowskio vedamą Lenkiją ir taip eliminavo šią iš tolesnės kovos.

J. Pekermanas po pergalės teigė, kad ją skiria C. Sanchezui. Gynėjas pirmoje dvikovoje su Japonija ranka atmušė kamuolį baudos aikštelėje pačioje rungtynių pradžioje, gavo raudonąją kortelę ir paliko aikštę, o mažuma žaidę kolumbiečiai pralaimėjo 1:2.

„Jis išgyvena sudėtingą laiką, – kalbėjo rinktinės strategas. – Skiriame šią pergalę jam, visa komanda jį labai palaiko“.

Socialiniame tinkle „Twitter“ C. Sanchezas rado įrašą, kur buvo vaizduojamas šalia 1994 metais nužudyto nacionalinės ekipos žaidėjo Andreso Escobaro. Po nuotrauka buvo toks sakinys: „Siūlau tau tokią svajonę“.

Specialistus pasitelkusi Policija mėgina išsiaiškinti, kas prisistato Humo Aquila „Twitter“ paskyroje. Praėjus vos kelioms minutėms po žinutės paviešinimo, paskyra buvo panaikinta.

Priminsime, kad prieš 24 metus, praėjus vos 10 dienų po to, kai įsimušė įvartį į savus vartus ir Kolumbija pasaulio čempionate JAV neperkopė grupių barjero, nacionalinės ekipos žaidėjas A. Escobaras buvo nušautas.

J. Pekermanas teigė, kad grasinimai C. Sanchezui sukrėtė žaidėją: „Jį tai labai paveikė. Neaišku, ar tai tikra informacija, ar tik žaidimas, tačiau tokie dalykai yra skausmingi“.

Paskutines H rungtynes dėl patekimo į atkrintamąsias varžybas kolumbiečiai žais birželio 28 dieną su Senegalu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)