Skelbiama, kad Kalifornijoje esančiuose savo namuose pora surengė įsimintiną šventę draugams ir giminaičiams, rašoma dailymail.co.uk.

„Šįkart tai tikra. Miley ir Liamas slapta susituokė savo namuose Malibu. Kaimynai nieko nenutuokė. Aplink lakstė vaikai ir tai buvo hipiškos vestuvės. Ji vilkėjo baltą laisvo kirpimo suknelę ir visi jos gyvūnai lakstė aplink. Tai buvo pašėlusios vestuvės, nors iš pradžių nesupratome, kokia tai šventė. Maistas buvo vegetariškas ir organiškas“, – pasakojo šaltinis.

Happiest birthday to my very best friend on the entire planet! I ❤️ u!

Публикация от Miley Cyrus (@mileycyrus) 12 Янв 2018 в 7:16 PST

Vietoje priesaikos kažkuris iš jų bičiulių pasakė, jog jie išreiškia savo meilę taip, jog yra geriausi vienas kito draugai ir nori pasenti kartu. Jų vestuvėse, anot šaltinio, nekoncertavo joks atlikėjas. Miley pati atliko keletą savo dainų. Kartu ji prisiminė ir savo krikštamotės kūrybą, tad sudainavo Dolly Parton dainą „Islands in the Stream“.

Kartu šventėje dalyvavo ir Miley tėvai Billy Ray ir Trish Cyrus bei broliai Noah, Trace, Brandi, Braison ir Christopher. Tarp svečių buvo galima pamatyti ir Miley mylimojo šeimą. Tačiau niekas iš šeimos ar draugų nepasidalijo šios šventės akimirkomis socialiniuose tinkluose.

Dar prieš kurį laiką duodama interviu M. Cyrus užsiminė, kad būtent Liamas yra tas vyras, kurį ji nori matyti kaip savo sutuoktinį ir ji jau nekantrauja pastoti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)