113
Kitas

Avinas

Gyvenimas ne kartą patvirtins išmintį, kaip svarbu keisti tai, ką galime pakeisti, priimti tai, ko negalime pakeisti ir kad, turbūt, svarbiausia, atskirti vieną nuo kito. Šią savaitę priėmę neišvengiamus pokyčius lengviau galėsite rasti tinkamiausius sprendimus, o kartu atrasti ir vidinį laimės pojūtį.

Tai dienos, kai sustiprės jūsų intuicija ir įžvalgos, kai norėsis patirti iš mylimų žmonių meilę ir švelnumą, kai sieksite stabilumo kintančių įvykių tėkmėje.

Jau pirmosios savaitės dienos, Mėnuliui keliaujant Šaulio ženklu, palankios draugystės ir meilės, harmoningų tarpusavio santykių kūrimui bei stiprinimui.

Savaitės vidurys tiktų aktyviai fizinei veiklai, buities gerinimo darbams bei sportui.


O antroji savaitės pusė – tolesnių gyvenimo planų kūrimui. Birželio 28 dieną, Mėnulio pilnaties ritmų įtakoje, galite būti jautresni, būtinas didesnis atidumas keliuose.

Šeštadienį ir pirmąją liepos dieną skirkite atsipalaidavimui ir poilsiui. Tai dienos, kai vertėtų atsigręžti į save, suvokiant, kad po aktyvios savaitės, būtina skirti laiko atokvėpiui, jus mylintiems žmonėms, pasidžiaugimui vasara.

Šaunios jums savaitės linki astrologė Lolita Žukienė.

113
Kitas

Avinas