Jau 4 įvarčius savo sąskaitoje po dviejų rungtynių pasaulio čempionate turintis C. Ronaldo paaiškino, kad tai neturi nieko bendro su jo nuolatinio konkurento dėl geriausio pasaulio futbolininko vardo Lionelio Messi fotosesija su ožiu. Barzdelės atsiradimas, anot jo, sietinas su apsilankymu saunoje.

„Su Ricardo Quaresma buvome saunoje, kaip tik šios dalies nebuvau nuskutęs. Tuomet ir pasakiau, kad jei pelnysiu įvartį į ispanų vartus, paliksiu barzdelę iki planetos pirmenybių pabaigos. Ji man atnešė sėkmę, todėl dar leisiu jai augti“, – sakė 33 metų futbolo žvaigždė.

Priminsime, kad Argentinos rinktinės žvaigždė Lionelis Messi šiek tiek ironiškai prieš FIFA 2018 turnyro startą fotografavosi su ožiu. Tai susiję su jo rėmėjo „Adidas“ noru pašlovinti argentinietį kaip „G.O.A.T.“ („Greatest Of All Time“ – „Visų laikų geriausias“).

Iš anglų kalbos išvertus žodį „Goat“ reiškia „ožys“. Socialiniuose tinkluose žmonės greitai susiejo šią fotosesiją su CR7 auginama „ožio barzdele“.

„Tai tikrai neturi nieko bendra su Messi. Tai buvo juokas su Quaresma, daugiau nieko“, – bet kokias sąsajas su garsiąja fotosesija nukirto C. Ronaldo.

Portugalija su 4 taškais pirmąsias dvi B grupės vietas dalijasi su Ispanija ir turi visus šansus pasiekti aštuntfinalį.

Paskutinėse grupės rungtynėse portugalai žais su Iranu, kuris po kurioziško įvarčio į savus vartus 0:1 nusileido Ispanijos futbolininkams.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)