„Jaučiau tikrai didelę nostalgiją ir norėjau parodyti savo vyrui vietas, kur studijavau ir gyvenau. Taip pat supažindinau jį su studijų draugėmis. Taigi, pirmiausiai apsistojome Milane, kur baigiau universitetą. Ten jį supažindinau su grupės draugėmis ir pabendravę kitą dieną išvykome į Desenzano del Garda. Tai miestelis, kuriame studijuodama gyvenau.

Tiesą sakant, tas miestelis, kuris yra prie Gardos ežero, nuo Milano yra gana toli. Studijuodama kasdien turėdavau nuvažiuoti po 5-6 valandas. Kasdien tiek laiko turėdavau praleisti traukinyje (juokiasi). Tačiau tie įspūdingi vaizdai viską atpirkdavo. Man be galo patiko ten gyventi“, – ilgesingai apie savo mylimas vietas ir studijų miestą kalbėjo S. Gelašvili-Niūniavė.

Savaitgaliais būdama studente ji turėjo puikią galimybę pailsėti nuo didelio miesto šurmulio ir pasimėgauti pasakiška gamta, ežero vaizdais. Tačiau šiame miestelyje žinoma pora neužtruko. Netrukus jie iškeliavo į romantiškąją Veneciją.

„Vėliau grįžome į Milaną ir paskutinę kelionės dieną vaikštinėjome po parduotuves bei aplankėme Como ežerą. Ten ir antrąsias vestuvių metines atšventėme“, – prasitarė pašnekovė.

Sofio sako, kad keturias dienas trukusios kelionės metu pavyko įgyvendinti visus planus bei pamiršti kasdienius rūpesčius.

„Tiesa, vyrui didžiausią įspūdį paliko miestelis, kuriame gyvenau. Turbūt dėl to, kad ten nuolat vyksta raliai bei galima pamatyti išskirtinius automobilius. Na, o man – Como ežeras, kurį ir pati aplankiau pirmąkart. Nors tai gana populiari vieta, studijuodama ją aplenkdavau“.

Moteris juokiasi, jog visos kelionės metu nepavyko numalšinti tik dukrelės ilgesio. Ji nuolat skambindavo savo mamai prašydama parodyti mažylę Emanuelę Valeriją. Keliaudama traukiniu pora visą kelią peržiūrinėjo jos vaizdo įrašus nuo pat gimimo. Galiausiai po itališkų įspūdžių jie vienbalsiu nusprendė, jog į sekančias savo keliones leisis trise.

DELFI primena, kad 2016 metais susituokusi pora savo pirmagimės susilaukė praėjus metams po vestuvių. Sofio ir Dominykas atšoko dvi vestuves. Pirmoji jų meilės šventė buvo iškelta Sofio tėvo gimtinėje Gruzijoje, o netrukus po jų sekė ir pompastiškesnė šventė Lietuvoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (65)