Vyro kūnas praėjusį penktadienį buvo rastas Orchard Park kvartale, Dane Park Road gatvėje – jį aptiko šunį vedžiojęs praeivis. Velionis gulėjo žole apaugusioje vietoje veidu žemyn, ant palaikų pastebėtos smurto žymės, todėl mirties priežastis buvo įvardinta kaip žmogžudystė, vietos policija pradėjo tyrimą.

Pirmadienį policija atskleidė ir žuvusiojo tapatybę – tai 52 metų Lietuvos pilietis Rolandas Poškus. Gimtinėje gyvenantys jo giminaičiai informuoti apie mirtį, nužudytasis Hale artimų žmonių, pirminiais duomenimis, neturėjo.

Tą patį savaitgalį vakarinėje miesto dalyje pastebėtos gausios policijos pajėgos, sekmadienį laikinai uždaryta viena gatvė, apieškoti keli namai, o teisėsaugininkų atstovai spaudai patvirtino, kad šie veiksmai susiję su nužudymo tyrimu.

Antradienį patvirtinta, kad atliekant tyrimo veiksmus sulaikyti trys asmenys – 42 ir 18 metų moterys bei 23 metų vyras. Nepaisant to, toliau intensyviai ieškoma liudininkų, policija norėtų pasikalbėti su vyru, kuris ankstų penktadienio rytą pastebėtas Arthuro gatvėje einantis Walliker gatvės link. Pareigūnus taip pat domina juodaplaukė moteris, ten pat pastebėta penktadienį paryčiais, ji su savimi turėjo pirkinių maišelį.