Penktajame PAGEIMINAM žaidime Marius atstovavo Prancūzijos futbolo rinktinę, Rytis – Peru. „Tai yra labai įdomi rinktinė, po ilgos pertraukos grįžtanti į Pasaulio čempionatą, kaip sakoma – į didžiąją sceną. <...> Įdomi ir šiek tiek paslaptinga komanda, todėl man norisi išbandyti, kaip jie šiame žaidime atrodys“, – apie Peru futbolininkus kalbėjo Rytis.

Visgi, R. Vyšniauskas pripažino, jog tikrajame čempionate labiau gali pasisekti prancūzams: „Peru demonstruoja „kietą“ žaidimą, kai kuriose rungtynėse gal ir gali kažką lygiosiomis „įklampinti“, bet prancūzai vis tiek yra daug stipresni.“

Prancūzus atstovavęs Marius pasakojo, jog su draugais yra ne sykį žaidęs futbolą. Bet atstovavimas prancūzams Mariui per daug nereiškia – aktorius visuomet palaiko vokiečius arba olandus. „Vokiečiai mano favoritai“, – pridūrė Marius.

Prasidėjus žaidimui, Marius neslėpė, jog įveikti Rytį nebus taip lengva: „Čia bus vargo su Ryčiu, aš jau matau.“ Nors žaidimas buvo pakankamai įtemptas tiek Mariui, tiek Ryčiui, tačiau pirmasis kėlinys baigėsi lygiosiomis 1:1. Per pertraukėlę M. Čižauskas neslėpė, jog yra azartiškas: „Todėl mane nervina, kai man nepasiseka arba kai pasiseka varžovui.“

Kokiu rezultatu galiausiai baigėsi Prancūzijos ir Peru bei Mariaus ir Ryčio kova toliau žiūrėkite vaizdo įraše.

Po įtempto PAGEIMINAM susirėmimo vaikinai trumpai pasidalino įžvalgomis apie futbolą, Pasaulio čempionatą bei kompiuterinius žaidimus.

Visas virtualias kovas stebėkite prieš svarbiausias grupės rungtynes, pusfinalius ir finalus. PAGEIMINAM ir stebim futbolo čempionatą kartu!

Tikrąją Prancūzijos ir Peru kovą tiesiogiai iš Jekaterinburgo galite stebėti šiandien nuo 17:45 per LRT.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)