„Gavau vaidmenis keliuose filmuose – vienas iš jų, kuriame taip pat vaidinsiu pagrindinį vaidmenį, jau yra užsakytas net 2019 metams. Smagu, kad veiklos bus ir vėliau, ne tik projektai, su kuriais dirbu šiuo metu”, - džiūgauja ji.

Filmas, kuriame pagrindinis vaidmuo atiteko S. Milinytei, bus rodomas prestižiniame „Sundance“ filmų festivalyje. Jis taip pat bus pateiktas ir į Kanų, Berlyno, Toronto, Los Andželo ir Tribekos filmų festivalius.

Lietuvė ne tik dalyvaus festivaliuose bei spaudos konferencijose, tačiau ir žengs raudonuoju kilimu kartu su ryškiausiomis garsenybėmis – tokiomis kaip Jay Z, Ashtonas Kucheris, Kristen Stewart, Kerry Washington ar aktoriais iš „Orange is a new black“, „Games Of Thrones“ ir kitų serialų.

Filmas taip pat bus pristatytas didžiausiems kino teatrams.

„Jaučiuosi palaiminta, be galo laiminga. Kasdien dėkoju Dievui už viską, kas vyksta“, - sako S. Milinytė.

Naujas Simonos filmas – kriminalinė veiksmo drama. „Tai veiksmo ir kriminalinio žanro filmas apie samdomus žudikus. Jame tikrai yra įtemptas siužetas, įtraukiantis į žmogžudysčių ir veiksmo sūkurį“, - tikina aktorė.

Iš viso filme yra šeši pagrindiniai aktoriai. Vienas iš vaikinų yra vaidinęs „Star Wars“ ir „Mission Impossible“ filmuose.

„Būsiu vienintelė mergina iš pagrindinių aktorių, todėl bus tikrai smagu. Būsiu lyg princesė tiek filmavimuose, tiek premjeroje bei filmų festivaliuose”, - juokiasi Simona.

„Filmo režisierius Lino Krihali yra be galo talentingas. Jis laimėjo scenarijų rašytojų/režisierių sąjungos apdovanojimą bei kontraktus su filmų leidybine kompanija. Jis darboholikas. Šiuo filmu rūpinasi didelė filmų kompanija, kuri ir finansuoja filmą. Filmavimuose turėsiu ir savo atskirus padėjėjus bei makiažo ir plaukų stilistus. Nuo batų ir rūbų iki mėgstamiausių užkandžių ir poilsio kambarių – viskuo aprūpina prodiuserinė filmų kompanija”, - kalba aktorė.

Filmas bus pradėtas filmuoti jau kitą mėnesį. Premjera įvyks sausio 24 dieną „Sundance“ filmų festivalyje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (48)