Jei Panamos rinktinė neturi didelių lūkesčių šiose planetos pirmenybėse, tai žvaigždėmis spindintys Les Diables Rouges arba Raudonieji Velniai turėjo progą pademonstruoti, ko iš tiesų vertas šios kartos talentas.

Pirmąjį kėlinį planetos pirmenybių debiutantai pradėjo neužtikrintai ir nuo greito varžovų įvarčio juos gelbėjo tik vartininkas Jaime Penedo.

Jaudulio nusikratę panamiečiai griežtai pavyzdingai ir su dideliu užsidegimu žaidė gynyboje, vertė klysti talentinguosius belgus. Pastarieji sukūrė kelias pavojingas progas, tačiau įvarčio pirmame kėlinyje pasiekti jiems nepavyko.

Iš karto po pertraukos įspūdingu smūgiu dvikovos favoritų statusą patvirtino Driesas Mertensas (47 min.), varžovų vartininką nuginklavęs gražiu tolimu smūgiu į vartų kampą.

Iš jo estafetę perėmė Romelu Lukaku, per 6 minutes pelnęs du įvarčius. 69 min. puolėjas pasižymėjo smūgiu galva, o 75 min. – po įspūdingo sprinto nuo vidurio aikštės.

Rungtynių pabaigoje belgai žaidė savo malonumui, o prieš Panamos rinktinę reikia nukelti kepurę už tai, kad nenuleido rankų ir kovojo iki galo.

Rungtynėms Sočyje teisėjavo arbitras iš Zambijos Janny Sikazwe.

Rungtynės

Belgija 3 – 0 Panama

47' [1 – 0] Driesas Mertensas
69' [2 – 0] Romelu Lukaku
75' [3 – 0] Romelu Lukaku

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (34)