„Į „Twitter“ paskyrą įsikėliau Liamo Payne'o and J Balvino kūrinio „Familliar“ koverį, kurį pats atlieku saksofonu. Sulaukiau nemažai dėmesio, bet iš paties Liamo jo sulaukti tikrai nesitikėjau. Jis mano atlikta „Familliar“ versija pasidalijo su savo gerbėjais „Instagram“, - DELFI pasakojo J. Kuraitis.

Paklaustas, ką jam reiškia toks dėmesys, garsus Lietuvos muzikantas neslėpė, kad jam tai buvo labai netikėta. Mat kūriniu pasidalinta paskyroje, turinčioje per 16 milijonų sekėjų. Toks įvykis J. Kuraičiui yra labai malonus.

Liamo Payne'o "Instagram" paskyra

„Iš pradžių jis palaikino. Galbūt būčiau ir nepastebėjęs, kad jis į savo „Instagram“ įsikėlė mano atliekamą „Familliar“, tačiau man labai daug žmonių ėmė apie tai rašyti „Youtube“. Mano darbas yra pastebimas ne vien Lietuvos klausytojų. Man, muzikantui, tai yra tikrai labai nemenkas įvertinimas. Man taip pat labai gera matyti, kad kai kurie kūriniai, kuriuos atlieku saksofonu, „Twitter“ tinkle yra pasidalinami šimtus kartų, sulaukia tūkstančių „Like“, - DELFI pasakojo vienas garsiausių Lietuvos saksofonininkų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)