Įvertinę jos veido odos būklę, specialistai rekomendavo kompleksinę 3-6 etapų "HydraFacial“ procedūrą, kurios metu veido oda išvaloma jos netraumuojant, atjauninama, drėkinama, detoksikuojama – drenuojama. Procedūros metu naudojami koncentruoti serumai su hialuronu, antioksidantais, vitaminais, peptidais ir japoniškais dumbliais.

"Ši procedūra vienu metu išsprendžia daugybę odos problemų: atstato idealią švarą ir drėgmę, sureguliuoja riebalinių liaukų veiklą, sumažina pigmentinių dėmių ir raukšlyčių kiekį bei natūraliai paspartina odos regeneraciją“, – pasakojo Oksana.

Ji sako išbandžiusi nemažai procedūrų ir galinti pasakyti, kad po šios veido odos būklė pagerėjo. Ne veltui ji kasmet pelno prestižinius apdovanojimus, ją darosi Beyonce, Paris Hilton, Cameron Diaz, Matthew McConaughey, Eva Mendes ir netgi Monako princas Albertas.

"Esu pasiryžusi atlikti procedūrų kursą, tad 1-2 kartus per mėnesį keliauju į savo grožio kliniką Kaune. Klinika turi pačią naujausią, geriausią įrangą“, - kalbėjo dainininkė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (134)