Audringas skyrybas su dainininke bei ilgamete širdies drauge Eleonora Sebrova praėjusiais metais patyręs atlikėjas neslepia: „Skyrybos yra sielos išgyvenimas. Ačiū Dievui, kad man tai jau praėjo“.

Šiandien, kaip tikina dainininkas, jis gyvena puikiai. „Esu žiauriai laimingas. Negaliu skųstis, kad pas mane yra kažkas blogai“, - šypsosi pašnekovas.

Akivaizdu, kad prie E. Dragūno laimės prisidėjo ir jo meilė Kotryna. Pora labai dažnai kartu keliauja – ir tai ne visada dainininko nuopelnas.

„Norisi kartu praleisti daugiau laiko. Ji – jaunas žmogus, turintis karjerą pasaulyje. Esu truputėlį vyresnis, todėl jaučiu, kad aš daugiau noriu šeimos, o ji – karjeros. Tačiau tuo pačiu ji mane skatina užsiimti darbais ir savo karjera“, - DELFI pripažino „Sel“ lyderis.

Paklaustas, ar tarp jo ir Kotrynos jaučiasi metų skirtumas, Egidijus tikina, kad nesijaučia esantis senas – jam 42-eji.

„Tarp mūsų yra 19 metų skirtumas. Aš to tikrai nejaučiu. Tačiau iš pradžių man buvo kažkoks kompleksas“, - prisipažino jis.

Dainininkas pasakoja, kad vis dažniau iš aplinkinių išgirsta klausimą – kada vestuvės?

„Būtinai. Tikrai būtinai bus. Aš vis nerandu tos drąsos. Galvoju, Dieve, kokia ji graži. O jeigu kažkas drąsesnis už mane suskubės pirmas? Tad aš pasistengsiu paskubėti“, - sakė atlikėjas.

Egidijus Dragūnas su drauge ir sūnumi

Po skirtingas pasaulio šalis Kotryna ir Egidijus keliauja su dainininko sūnumi. Žinomas vyras neslepia, kad 11-mečio sūnaus elgesyje jis mato pats save.

„Jis visai kaip aš. Visi mane gąsdina, kad tuoj ateis ta paauglystė, bet pas mus yra puikūs santykiai. Nežinau, kuo jis mane galėtų nustebinti. <...> Jaučiuosi pakankamai liberalus ir jaunas, todėl nemanau, kad bus problemų. Ką aš nesuprasiu, kad jis norės ateiti namo su savo draugais ir padaryti vakarėlį su muzika? Tegul. Ar pavogti mašiną ir ja prasivažiuoti? Tegul. Tikrai taip bus. Aš dėl tokių dalykų tikrai neprieštarauju. Aš ir pats viso to dar noriu“, - nusijuokia E. Dragūnas.

Paklaustas, kaip jo sūnui sekasi suderinti mokyklą ir dažnas keliones, „Sel“ lyderis pripažino, kad tai – nelengva užduotis.

„Jis lanko mokyklą ir turi privačią mokytoją, kuri keliauja su mumis kartu, jos vardas Erika. Kai skridome į Aziją, sūnus pyko, nes kai mes vykome kur nors pramogauti, jis turėjo keliauti į pamokas. Taip, jis šiek tiek atsiliko nuo bendraamžių, tačiau aš moku papildomai mokytojai. Sūnus lanko mokyklą ir turi papildomas pamokas, todėl laiko jam nelieka net sportui ar kitiems užsiėmimams. Tačiau vaikai turi būti užimti“, - tikina jis.

Egidijus pasakoja, kad auklėdamas savo sūnų, jo naudojimosi naujausiomis technologijomis – kompiuteriais, planšetėmis ar mobiliaisiais telefonais – neriboja.

„Aš jam nupirkau patį brangiausią telefoną ir net nekreipiu į tai dėmesio. Tai yra neišvengiama“, - sakė dainininkas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (235)