„Šiandien į Vilniaus kelių policiją užsuko močiutė. Ji nebuvo padariusi jokio kelių eismo taisyklių pažeidimo, o tiesiog ieškojo 5-ojo policijos komisariato. Kadangi artėja metas, kai bus mokamos pensijos, senolei labai reikėjo naujo paso, kadangi senąjį, neaiškiomis aplinkybėmis, prieš porą dienų prarado.

Kadangi močiutė sunkiai vaikščiojo, o Migracijos valdyba, kurioje keičiami asmens dokumentai, yra kitame miesto gale, policijos pareigūnai pasisiūlė ją pavežėti. Šiame padalinyje senutė buvo nufotografuota, užpildyti visi būtini dokumentai. Kadangi senolė su savimi neturėjo pinigų, pareigūnas sumokėjo už naujuosius dokumentus 4.30 Eur ir su laikinu dokumentu parvežė senolę namo. Kai bus pagamintas naujas pasas, senutei jis bus atvežtas tiesiai namo.

Už tokios paprastos, bet šiandien didžiausią rūpestį kėlusios problemos išsprendimą, močiutė dėkojo pareigūnui ir žadėjo melstis už visą Lietuvos policiją“, – buvo rašoma Lietuvos policijos feisbuko paskyroje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)