Naujoji reklamos kampanija startuos kartu su pasaulio futbolo čempionatu. Dainos klipą, kuriame galima išvysti ir vandeniliu varomą NEXO modelį, kūrė kitas „Grammy“ laureatas – režisierius Josephas Kahnas. Televizijos reklamą, kurioje atsispindi išmanūs „Hyundai“ sprendimai, bus galima pamatyti FIFA pasaulio čempionato pertraukų metu. Ji nufilmuota futbolo stadiono prieigose, kur grupė „Maroon 5 atlieka savo „Three Little Birds“ versiją.

Automobilių gamintojai pristato vis daugiau saugumo sprendimų, kad paverstų vairavimą dar malonesniu procesu, tad, „Hyundai“ pradeda naują reklamos kampaniją, kuria 2018 metais populiarins savo prekės ženklą. Reklaminiame klipe pristatomas priekinio susidūrimo išvengimo asistentas (angl. Forward Collision Avoidance Assist), kuris neleidžia vienam iš klipo herojų atsitrenkti į autobusą. Taip pat pristatoma saugaus išlipimo sistema (angl. Safe Exit Assist), kuri automatiškai užrakina duris ir taip apsaugo keleivius.

„Bobas Marley'is yra vienas geriausių atlikėjų visoje muzikos istorijoje. Jis tikras genijus, todėl labai apsidžiaugėme sužinoję, kad turėsime galimybę atlikti „Three Little Birds“ koverį naujoje „Hyundai“ kampanijoje“, – pasakoja „Maroon 5“ nariai.

Pozityvi dainos atmosfera skatina futbolo gerbėjus džiaugtis turnyru kaip sporto švente ir siūlo nepasiduodi kiekvieno mačo pakilimams ir nuopuoliams.

Šiemet be „Maroon 5“ dainos „Three Little Birds“ klipo „Hyundai“ sukūrė ir FIFA futbolo muziejų, kuriame pristatoma šio sporto fanų kultūra. Taip pat čempionato metu internete vyks net keli konkursai kaip skanduočių varžybos „Hyundai Cheering Stadium“, geriausio šūkio rinkimai „Be There With Hyundai“, totalizatorius „Hyundai Predictor“ ir geriausio įvarčio rinkimai „Hyundai Goal of the Tournament“. Čia futbolo aistruoliai galės laimėti įspūdingus prizus. Daugiau informacijos galima rasti worldcup.hyundai.com.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją