Nepaisant ankstesnių pranešimų apie „Barcelonos“ susidomėjimą „Žalgirio“ vairininku Šarūnu Jasikevičiumi, šiuo metu nelieka abejonių, kad klube lieka S. Pešičius, kuris turėtų likti vyriausiojo trenerio kėdėje, skelbiama minėtame krepšinio tinklalapyje.

Šiame sezone su „Barcelona“ 68-erių krepšinio specialistas laimėjo Karaliaus taurės turnyrą, tai, atrodo, yra svari priežastis toliau pasikliauti šiuo patyrusiu serbu.

Po S. Pešičiaus komentarų apie Š. Jasikevičių, kuomet serbas teigė, kad lietuvis jo vadovaujamame klube būtų nebent trečiuoju asistentu, lieka minimalūs šansai dėl sėkmingų „Barcelonos“ ir Š. Jasikevičiaus derybų.

Kaip skelbia portalas AS, dideliu S. Pešičiaus darbo talento gerbėju yra pagrindinis viso „Barcelonos“ futbolo klubo bosas Josepas Maria Bartomeu. Būtent jo pastangų dėka vasarį S. Pešičius sugrįžo į Barseloną ir poste pakeitė vilčių nepateisinusį trenerį Sito Alonso.

Portalo AS žurnalistas Jose Ignacio Huguetas atskleidžia, kad neseniai su „Barcelonos“ klubo vadovais bendravęs Š. Jasikevičius jiems iškėlė sąlygą. „Šaras dabartiniams „Barcelonos“ vadovams jau yra pareiškęs, kad atvyks į Kataloniją tik tuo atveju, jei nereikės dirbti kartu su S. Pešičiumi. Serbui buvo numatyta vieta klubo administracijoje tuo atveju, jei pavyktų susitarti su Šaru“, – vieną iš vykusių derybų sąlygų atskleidžia AS.

Bet kokiu atveju, pokyčių klube bus: iš „Žalgirio“ į Kataloniją greičiausiai persikels Kevinas Pangosas, klubą turėtų palikti suomis Petteris Koponenas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)