„Robertas De Niro, labai žemu IQ išsiskiriantis asmuo, filmuose yra gavęs pernelyg daug smūgių į galvą nuo tikrų boksininkų. Praeitą vakarą žiūrėjau su juo filmą ir išties manau, kad jis gali būti trenktas“, – parašė D. Trumpas.

„Spėju, kad jis nesupranta, jog ekonomika klesti tada, kai užimtumas didelis, o daugybė įmonių vėl gręžiasi į mūsų šalį? Atsibusk, prietranka!” – pratęsė jis savo mintį kitoje „Twitter“ žinutėje.

Šie 72 metų JAV prezidento samprotavimai sulaukė daugybės komentarų. Internautai nepraleido progos paminėti ir iš pradžių D. Trumpo padarytos rašybos klaidos (žodyje „too“ trūkstamos o), vėliau šis klaidą ištaisė.

D. Trumpo žinutė socialiniame tinkle pasirodė tada, kai jis važiavo namo iš istoriniu laikomo susitikimo su Šiaurės Korėjos lyderiu Kim Jung Unu, kurio rezultatai, atrodo, laikomi gana abejotinais.

Praeitą vasarą D. Trumpas pareiškė imsiąsis griežtų priemonių Šiaurės Korėjos atžvilgiu ir pademonstruosiąs tokią ugnį ir įsiūtį, kokių pasaulis dar nematė, nebent ta šalis nustotų kelti grėsmę Jungtinėms Valstijoms.

Prieš porą dienų 74-erių metų R. De Niro įgėlė D. Trumpui, kai pristatė Bruce‘o Springsteeno pasirodymą per sekmadienį vykusį 2018 metų „Tony“ apdovanojimų renginį.

Emocionalūs aktoriaus žodžiai buvo sutikti beveik darniomis publikos ovacijomis.

Sekmadienį pasakyti žodžiai vargu ar galėjo ypač nustebinti, mat aktorius ir šiaip garsėja kritišku požiūriu į JAV prezidentą.

Praeitą savaitę R. De Niro taip pat nepraleido progos su panieka užsiminti apie D. Trumpą. Kalbėdamas į Žemutiniame Manhatane esančiame senajame Tweedo teisme vykusią apdovanojimų ceremoniją susirinkusiems abiturientams, R. De Niro pavadino D. Trumpą bulių atstovu.

Vieša prezidento kritika Holivudo aktorius neapsiriboja. Būdamas vienu iš restoranų tinklo „Nobu“ savininkų, R. De Niro, kaip pats sakė britų leidiniui „Daily Mail“, uždraudė šalies vadovui lankytis visuose „Nobu“ restoranuose – tiek užsienyje, tiek JAV.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (119)