Tačiau vos tik grįžus iš tingių atostogų, kuriose pora galėjo džiaugtis vienas kitu ir nevaržomai ilsėtis, Rokas turi sugrįžti į darbų ir repeticijų ritmą. Šiuo metu grupė „Pikaso“ ruošiasi bene didžiausiam savo šių metų koncertui Palangoje. Liepos pabaigoje Palangos koncertų salėje grupės vyrukai surengs tikrą šou, nors, kaip besijuokdamas sako Rokas, roboto nebus. „Tačiau tikrai tikiu, kad rasime kuo nustebinti, o linksmą laiką garantuojame“, – prasitarė jis.

Apie atostogas Turkijoje dabar R. Laureckiui primena tik į bendrus poros namus Kaune parsivežtos lauktuvės ir nuotraukų albumas. „Labai norėjome pailsėti, nes iki vestuvių turėjome nemažai rūpesčių ir daug dirbome. Taip trūko laiko, kuris leistų tiesiog praskaidrinti galvas“.

Taigi, atlikėjas ir vaikų bei suaugusiųjų dailiojo čiuožimo trenere dirbanti jo žmona Aida, sutarė, jog geriausiai pailsėti pavyks Kemere. „Smagiausia buvo skirti laiko vienas kitam ir tiesiog pabūti dviese. Tačiau sugrįžus po atostogų šokiravo skaičiai, kuriuos parodė svarstyklės (juokiasi). Aš priaugau šešis kilogramus, o žmona taip pat priaugo keletą. Tačiau jau grįžtame į savo formas“.

Pasiteiravus, kas pasikeitė tapus vyru ir žmona, žinomas vyras nusijuokė, jog dabar kilus abejonėms gali pažvelgti į žiedą, kuris tampa geriausiu priminimu, jog tai, kas svarbiausia, gyvenime jis jau turi.

„Dabar širdy ramuma ir nebesiblaškau. Tai rimtas žingsnis kiekvienam vyrui“, – pasakojo šou pasaulio atstovas.

Rokas sako, jog ir apie vaikus su žmona jau pasikalba. Pora jaučiasi pasiruošusi šeimos pagausėjimui ir ateityje norėtų įsigyti erdvesnius namus, o kol kas gyvena remonto nuotaikomis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (44)