Ligšiolinis komandos treneris prancūzas Zinedine'as Zidane'as, su „Real“ ekipa gegužės pabaigoje trečią sykį iš eilės triumfavęs Čempionų lygoje, netikėtai paskelbė apie atsistatydinimą.

„Tai yra mano sprendimas. Galbūt tai yra klaida, bet jaučiu, kad atėjo laikas. Jeigu negalvoju, kad sugebėsiu išsilaikyti pergalių kelyje, tai matyt, tam atėjo laikas. Kaip galiu daugiau išsireikalauti iš žaidėjų? Ir geriausiems žaidėjams reikia pokyčių. Pasikeitimai yra būtini. Nesu čia tam, kad kalbėčiau apie komandos ateitį“, – tada kalbėjo Z. Zidane'as.

Madrido ekipos treneriu Z. Zidane'as tapo 2016 metais, kuomet šiame poste pakeitė Rafą Benitezą. Tuomet jis pirmą kartą kaip treneris tapo Čempionų lygos nugalėtoju. 2017 metais jis su „Real“ ekipa laimėjo Ispanijos čempionatą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)