Šįkart žurnalo viršelį papuošė socialinio tinklo „Instagram“ žvaigždė Karolina Meschino. Niujorke vykusioje fotosesijoje modelis pozavo jūros fone, o apnuogintą merginos kūną puošė tik smėlio dulkės.

„Tai buvo pirmoji tokia atvira mano fotosesija. Stengiuosi save pamilti, drąsiau į viską žiūrėti, turiu daug motyvacijos, kurios man suteikė kelionė į Niujorką. Grįžau su dviem naujomis tatuiruotėmis. Galbūt niekas nepastebėjo, bet ant viršelio pirmą kartą matėsi mano bangos tatuiruotė ant rankos. Ši banga puikiai asocijavosi su jūra, buvusia už manęs. Visa tai atspindi mano naują gyvenimo bangą“, - DELFI sakė viršelio mergina.

Dar gerokai prieš renginį svečiai žinojo, kad šiame gimtadienyje netrūks spalvų, todėl aprangos kodas diktavo apie puošnų ir ryškų įvaizdį.

Restorane „Terazza“ buvo galima išvysti visą būrį žinomų pramogų verslo atstovų ar socialiniuose tinkluose išgarsėjusių asmenybių – tarp kurių ir Saugirdas Vaitulionis, Viktorija Jakučinskaitė, Naglis Bierancas, Gabrielė Martirosianaitė, Milita Daikerytė ir daugelis kitų.

Kiekvieną savo gyvenimo raginanti nepražiopsoti Agnė Jagelavičiūtė, žurnalo vyr. redaktorė, pasakoja, kad šį numerį įkvėpė gyvenimas instagrame ir pop art meno kryptis. Todėl viršelį papuošė ryškioji Karolina Meschino – modelis ir instagramo žvaigždė. Viršelio herojės fotosesijai kūrybinė komanda vyko į Niujorką – vieną iš keturių pasaulio mados sostinių.

„Aš žiūriu į pasaulyje garsius žmones, žiūriu jų fotografijas instagrame, pintereste, aš žaviuosi ir imu iš jų tai, kas geriausia... Būkite laimingi, žaiskite šį skanų žaidimą, bet nepamirškite, kad dar reikės gelbėti gyvybes. Reikės pilotuoti lėktuvus, galų gale, reikės modeliuoti tuos batelius ir kurti tą kosmetiką, į kurios fotografijas jūs taip norėsite žiūrėti instagrame“, – teigia šimtus tūkstančių sekėjų socialiniuose tinkluose turinti A. Jagelavičiūtė.

Visos žurnalo „Aš Ikona“ trečiojo gimtadienio akimirkos – DELFI galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (71)