Trečiadienį naujienų portalui DELFI tai patvirtino pats aktorius. Žinomas vyras sakė, jog gandai apie laukiantį jų šeimos pagausėjimą yra tiesa ir abu su mylima žmona laukia savo pirmagimio.

„Nepaisant to, kad man lauktis vaikų jau ne naujiena (šypsosi), esame labai laimingi. Turiu ir suaugusių, ir mažesnių vaikelių, bet ir šis mažas žmogus į pasaulį ateis iš didelės didelės meilės. Be jokių išskaičiavimų. Vaikas buvo planuojamas ir lauktas. Joks ne priešvestuvinis netikėtumas (juokiasi). Taip. Tai nutiko greitai, tačiau viskas mano gyvenime nutinka greitai. Greitai ir didžiausia pasaulyje meilė aplankė, vestuvės, ir naujas žmogus“, - pasakojo aktorius.

Žinomas aktorius juokavo, jog jo žmona jaučiasi būtent taip, kaip gali jaustis nuostabi nėštukė esant 30 laipsnių karščiui pavėsyje.

DELFI pašnekovas išdavė, kad vaikelio lytį pora taip pat jau žino. „Nors pirmoji gydytojų reakcija bylojo apie mergaitę, bet vėliau paaiškėjo, kad tai tikrai bus berniukas“.

Vardo rinkimas taip pat tapo linksma ir prasminga užduotimi visai šeimai. „Greičiausiai bus taip, kad būsima krikšto mama ir žmonos sesuo bus prikišusi savo liežuvį ir pirmasis iš dviejų vardų tikrai bus itin sėkmingai patartas jos, o antrasis yra sugalvotas žmonos, bet apie tai pakalbėsime kiek vėliau (šypsosi)“, – pasakojo laimingas tėtis.

Jis taip pat išdavė, jog jų naujagimis pasaulį išvys dar šių metų rugsėjo pabaigoje ar spalio pradžioje. R. Rudokas jaučiasi itin laimingas ir su nekantrumu laukia rudens, kai taps šio stebuklo tėčiu.

Tiesa, spėlionių, jog jo žmona Justina Rudokė laukiasi, buvo ir anksčiau. Dar birželio pradžioje socialiniuose tinkluose išpublikuota 21-erių merginos nuotrauka gerbėjams sukėlė įtarimų. Po ja poros bičiulė džiaugsmingai užsiminė, jog ji laukiasi. Tačiau tuomet apie laukiantį šeimos pagausėjimą žinomas aktorius kalbėti nepanoro.

Ramūnas Rudokas iš pirmosios santuokos su pianiste Daiva Rudokiene turi dukrą Mildą, su buvusia mylimąja bei aktore Gabriele Kuodyte susilaukė dukters Patricijos, o iš ilgalaikių santykių su šokėja Katerina Voropaj augina sūnų Rojų.

Nors apie asmeninį gyvenimą žiniasklaidai komentarų R. Rudokas dažniausiai nedalija, apie tai, kad puoselėja jausmus jaunai gražuolei, naujienų portalui DELFI patvirtino jis pats dar praėjusių metų pradžioje.

„Tai tiesa. Pokyčiai labai pozityvūs", – lakoniškai tepasakė jis, klausiamas apie naują mylimąją. Anot aktoriaus, pastaruoju metu jis gyvena tik pačiomis geriausiomis nuotaikomis ir meile bene perpus jaunesniam ir iš Skuodo kilusiam modeliui, „Elite Model Look Lithuania" atrankos finalininkei Justinai Žeimytei.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (246)