Finalo rungtynėse Dimitrio Itoudžio auklėtiniai 95:84 (27:18, 27:23, 25:28, 16:15) įveikė Maskvos srities „Chimki“ ir Vieningąją lygą laimėjo septintą kartą paeiliui.

CSKA tapo stipriausia Rusijos ekipa jau šešioliktąjį kartą iš eilės.

Finalo ketverto turnyro naudingiausiu žaidėju pripažintas Sergio Rodriguezas, kuris finale pelnė 15 taškų ir atliko 8 rezultatyvius perdavimus.

Rezultatyviau už ispaną rungtyniavo Cory Higginsas, pelnęs 20 taškų, ir 18 taškų surinkęs Nando De Colo, kuris šeštadienį atsiėmė reguliariojo sezono MVP apdovanojimą.

„Chimki“ ekipą šį sezoną CSKA įveikė ir Eurolygos ketvirtfinalyje. Pusfinalyje rusai atsimušė į Madrido „Real“ sieną, o mažajame finale neprilygo ir Kauno „Žalgiriui“.

CSKA ir „Chimki“ atstovaus Rusijai Eurolygoje ir kitą sezoną. Vieningosios lygos vicečempionai tokią teisę iškovojo pusfinalyje eliminuodami Kazanės UNIKS.

UNIKS krito ir bronziniame finale, kuriame 79:93 nepasipriešino Sankt Peterburgo „Zenit“.

CSKA: Cory Higginsas 20, Nando De Colo 18, Willas Clyburnas 16, Sergio Rodriguezas 15 (8 rez. perd.), Kyle‘as Hinesas 10.

„Chimki“: Aleksejus Švedas 21 (9 rez. perd.), Malcolmas Thomasas 17, Tyleris Honeycuttas ir Anthony Gillas po 11.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)