Lenkams tai bus palydos į pasaulio futbolo čempionatą. Lietuviai kaimynus išlydėjo į Europos čempionatą ir 2016 metais, tąsyk mačas baigėsi be įvarčių 0:0.

Lietuvos rinktinė sekmadienio vakarą surengs pratybas Varšuvos „Polonia“ stadione, o jau pirmadienį treniruosis „PGE Narodowy“ stadione, kuriame antradienį ir vyks rungtynės. Jis talpina apie 57 tūkstančius žiūrovų.

Lenkija, besirengdama planetos pirmenybėms, sužaidė vienerias draugiškas rungtynes – 2:2 su Čilės rinktine. Mūsų kaimynai po Roberto Lewandowskio ir Piotro Zielinskio įvarčių pirmavo 2:0, tačiau persvaros neišsaugojo.

Lietuvos rinktinė būsimajame mače versis be sekmadienį gimtadienį švenčiančių Artūro Žulpos ir Manto Kuklio, kurie turėjo grįžti į Kazachstaną ir prisijungti prie savo klubų.

Lenkijos rinktinė šiuo metu FIFA reitinge užima 8 vietą, o komandos sudėtyje daugybė žvaigždžių: Miuncheno „Bayern“ puolėjas Robertas Lewandowski, Dortmundo „Borussia“ gynėjas Lukaszas Piszczekas, Turino „Juventus“ vartų sargas Wojciechas Szczesny, „Wolfsburg“ saugas Jakubas Blaszczykowski ir „Napoli“ puolėjas Arkadiuszas Milikas.

Lenkijos ir Lietuvos rinktinių rungtynės antradienį prasidės 19:00 val. (Lietuvos laiku), o mačą tiesiogiai transliuos TV6 televizija.