50 kilogramų per pastaruosius metus numetęs T. Fury ringe vis tiek buvo gana lėtas, todėl kova buvo pažymėta ne itin kokybišku boksu ir brito kurto šou elementais.

Prieš kovą T. Fury pabučiavo savo varžovą Seferą Seferi, o kovos metu didelio pasipriešinimo iš albano nesulaukė. Net 30 kg lengvesnis boksininkas atsilaikė keturis raundus ir tęsti kovos nebegalėjo.

Kovos metu T. Fury nuolat užvedinėjo sirgalius kilnodamas rankas. Be to, vienu metu jis atsuko savo varžovui nugarą ir kelias sekundes stebėjo netoli ringo įvykusį susistumdymą.

39-erių S. Seferi tai buvo antrasis pralaimėjimas karjeroje, tuo metu T. Fury išlieka nesuklupęs. Nuo 2015 metų nekovojęs 29-erių 126 kg sveriantis milžinas yra laimėjęs visus 26 susitikimus.


Į boksą sugrįžęs T. Fury tikisi ateityje sulaukti galimybės susigrąžinti be gynybos prarastus titulus, kurie šiuo metu priklauso sunkiasvorių bokse dominuojančiam jo tautiečiui Anthony Joshua.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)