Palangos mero pažadas, kad pagrindinio kelio remontas dar iki vasaros sezono atidarymo jau bus bent iš dalies baigtas, taip ir liko pažadu. Vietos gyventojai vis dar negali pasiekti savo namų, o kai kurie pasakoja, kad rytais kelininkai tiesiog užverčia ar perkasa išvažiavimus ir dar pareiškia, kad jei nepatinka, tegu kraustosi lauk.

„Tyčiojasi su tokiais darbais ir iš mūsų, ir iš turistų. Seka pasakas valdžia, kaip bus viskas gerai ir gražu, o apie žmonių saugumą niekas negalvoja. Be to, bjauru, kai ryte nė negali išvažiuoti iš kiemo automobiliu, ir dar kelininkai tyčiojasi, nors turėtų kaip tik pagalvoti, kaip bent jau kažkokias sąlygas gyventojams suteikti. Ko negali dirbti naktimis? Kaimas, o ne Europos Sąjunga“, – į namus patekti galintis tik apvažiavęs didžiuliu lankstu piktinasi vyras.

Automobilių plovykloje sutikta mergina sako, kad yra kilusi iš Palangos, bet dabar gyvena Vilniuje. Anot jos, sostinę jau pasiekė žinia apie kelių remontus ir spūstis, tad neretas rimtai svarsto nevykti į Palangą vien dėl to.

„O tai kaip pėstiesiems gatvę pereiti?“, – stebėjosi atvykusios autobusu ir iš stoties į Palangos centrą einančios moterys.

„Kas iš to, kad mums pikta, kad tik kartais palaisto tas remontuojamas gatves, kad žmonės skęsta dulkėsi? Galime garsiai piktintis, bet niekas nereaguoja – merui vienodai, jis pats net tais keliais nevažiuoja, o Vilnius toli – Susisiekimo ministerija nemato, kad kelininkai čia daugiau nosis krapšto ir po kokį trečdalį priekabos žvyro veža. Gi reikia imituoti darbą“, – sarkazmo negailėjo vietos gyventojas.

Vos keli sutikti vietos gyventojai sakė, kad remontas gal ir nebuvo būtinas, tačiau kad jau pradėjo, tiesiog reikia kantrybės.

„Žinote, jie nemažai visgi padarė, pakloti asfaltą nėra jau taip paprasta“, – apgynė automobilį nuo dulkių plovęs vyras.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (70)